U kunt ons bellen via: 013 - 464 76 76

Zuid-Oost de SAAB- en VOLVO-specialist voor duurzame mobiliteit. Ook voor alle andere automerken!

SERVICE EN KWALITEIT

Service en kwaliteit zijn kenmerkend voor het onderhoud van Automobielbedrijf Zuid-Oost. Bij ons bent u geen nummer, maar kennen we u al snel persoonlijk als wij uw auto mogen onderhouden. Vanuit onze historie blijft Automobielbedrijf Zuid-Oost het vertrouwde adres voor Saab-rijders. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Volvo, BMW, Mini, Volkswagen en Audi. Maar net zo graag werken wij ook aan andere merken.

Het team van Automobielbedrijf Zuid-Oost staat klaar wanneer u ons nodig hebt. Flexibel en met oog voor uw mobiliteit. Op ons kunt u altijd rekenen. Daarom hebben wij veel vaste klanten in de regio Tilburg, Waalwijk, Breda en Den Bosch. Wij weten wat we aan elkaar hebben. Vertrouwd en persoonlijk. En natuurlijk gebruiken wij zoveel mogelijk originele of kwalitatief gelijkwaardige onderdelen.

BIJ ONS DRAAIT HET OM U

Bij Automobielbedrijf Zuid-Oost werken gemotiveerde en gediplomeerde monteurs. Zij worden continu opgeleid en bijgeschoold. Uiteraard werken wij met de meest moderne apparatuur.

Persoonlijk klantcontact en service is wat ons onderscheidt. Dat merkt u aan onze gratis haal- en brengservice, en het meedenken als het gaat om kosten besparen.

LEASE-AUTO’S VAN HARTE WELKOM

Wilt u het onderhoud aan uw lease-auto door Automobielbedrijf Zuid-Oost laten uitvoeren? Geen probleem. Wij stemmen dit graag af met uw leasemaatschappij zodat u uw lease-auto met een gerust hart naar ons kunt brengen. Met behoud van merkgarantie!


DE ZEVEN ZEKERHEDEN VAN ZUID-OOST


Direct persoonlijk contact


Betrouwbaar advies


Vakbekwame uitvoering

Moderne apparatuur


Betrokken team


Duidelijke en gespecificeerde rekening


Weer zorgeloos op weg

En natuurlijk een heerlijk kopje koffie terwijl u wacht

Naast onze SAAB- en VOLVO-specialismen hebben wij ook alle kennis en vakmanschap in huis voor alle andere automerken.