U kunt ons bellen via: 013 - 464 76 76

Bereid je auto voor op de herfst

De dagen worden korter, de bladeren verkleuren en langzaamaan wordt het kouder: de herfst staat voor de deur. Regen zijn we in ons koude kikkerlandje wel gewend, maar in de herfst valt er vaak meer regen dan normaal. Een nat wegdek en slecht zicht zorgen ervoor dat autorijden niet zo makkelijk gaat als in de zomer. Om de kans op pech en schade in de herfst zo klein mogelijk te maken kunt u een aantal voorzorgsmaatregelen nemen. Zuid-Oost geeft hier een paar handige tips:

  • Vervang uw ruitenwissers aan het begin van de herfst
  • Controleer en gebruik de airco
  • Denk aan goede (winter)banden, ook in de herfst
  • Gebruik een zonnebril bij laagstaande zon
  • Check of uw verlichting het goed doet
  • Controleer of u verzekerd bent voor goede pechhulp

Laat uw auto controleren op de belangrijkste punten zoals banden, verlichting, vloeistoffen, accu en remmen. In een half uurtje is uw auto weer veilig! Plan direct een afspraak.

Zuid-Oost de SAAB- en VOLVO-specialist voor duurzame mobiliteit. Ook voor alle andere automerken!

SERVICE EN KWALITEIT

Service en kwaliteit zijn kenmerkend voor het onderhoud van Automobielbedrijf Zuid-Oost. Bij ons bent u geen nummer, maar kennen we u al snel persoonlijk als wij uw auto mogen onderhouden. Vanuit onze historie blijft Automobielbedrijf Zuid-Oost het vertrouwde adres voor Saab-rijders. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Volvo, BMW, Mini, Volkswagen en Audi. Maar net zo graag werken wij ook aan andere merken.

Het team van Automobielbedrijf Zuid-Oost staat klaar wanneer u ons nodig hebt. Flexibel en met oog voor uw mobiliteit. Op ons kunt u altijd rekenen. Daarom hebben wij veel vaste klanten in de regio Tilburg, Waalwijk, Breda en Den Bosch. Wij weten wat we aan elkaar hebben. Vertrouwd en persoonlijk. En natuurlijk gebruiken wij zoveel mogelijk originele of kwalitatief gelijkwaardige onderdelen.

BIJ ONS DRAAIT HET OM U

Bij Automobielbedrijf Zuid-Oost werken gemotiveerde en gediplomeerde monteurs. Zij worden continu opgeleid en bijgeschoold. Uiteraard werken wij met de meest moderne apparatuur.

Persoonlijk klantcontact en service is wat ons onderscheidt. Dat merkt u aan onze gratis haal- en brengservice, en het meedenken als het gaat om kosten besparen.

LEASE-AUTO’S VAN HARTE WELKOM

Wilt u het onderhoud aan uw lease-auto door Automobielbedrijf Zuid-Oost laten uitvoeren? Geen probleem. Wij stemmen dit graag af met uw leasemaatschappij zodat u uw lease-auto met een gerust hart naar ons kunt brengen. Met behoud van merkgarantie!


DE ZEVEN ZEKERHEDEN VAN ZUID-OOST

Direct persoonlijk contact

Betrouwbaar advies

Vakbekwame uitvoering

Moderne apparatuur

Betrokken team

Duidelijke en gespecificeerde rekening

Weer zorgeloos op weg

En natuurlijk een heerlijk kopje koffie terwijl u wacht

Naast onze SAAB- en VOLVO-specialismen hebben wij ook alle kennis en vakmanschap in huis voor alle andere automerken.